Informatie OV

Informatie betreffende vervoersbewijzen
en aanbiedingen

Vervoersbewijzen

Naast de gebruikelijke OV-chipkaart en een abonnement kunt u in de bus voorlopig nog een los kaartje kopen. Wilt U een dagtrip maken of een leuke aanbieding, dan is "Ervaar het OV" echt iets voor U.


- Waar wil je heen? - De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Dit betekent dat we jou als reiziger de informatie willen geven die je nodig hebt om te reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast willen we ook de OV-bedrijven, overheden en het bedrijfsleven ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken binnen het openbaar vervoer.

Klik op de link voor meer info. Waar wil je heen?


De OV-chipkaart is dé manier van reizen en betalen in het openbaar vervoer in Nederland. Eén kaart waarmee u elektronisch betaalt in tram, trein, bus en metro. U hoeft 'm alleen op te laden en vervolgens kunt u reizen door in- en uit te checken. Heel eenvoudig.

Klik op de link voor meer info en bestellen. OV-chipkaart


De OV-begeleiderskaart kunt u aanvragen wanneer u in Nederland woont en vanwege een handicap niet zelfstandig met het openbaar vervoer kunt reizen. Met een OV-Begeleiderskaart reist één begeleider gratis met u mee. Een OV-Begeleiderskaart staat op úw naam. U kunt dus met verschillende begeleiders reizen. De kaart is 1 of 5 jaar geldig en te gebruiken in vrijwel alle treinen en metro's, trams en bussen.

Klik op de link voor meer info. OV-begeleiderskaart


U kunt een reisproduct, zoals een maand- of jaarabonnement, afsluiten dat geldig is in een bepaalde regio. Of u kiest voor een kortingsproduct. Let op: veel producten zijn uitsluitend geldig bij een bepaalde busvervoerder!

Klik op de link voor meer info en bestellen. Abonnement


Zin in een leuk dagtripje? We hebben bijzondere uitstapjes voor je op een rij gezet. Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. Ervaar het OV.

Klik op de link voor meer info en bestellen. Ervaar het OV


Als u financieel benadeeld bent tijdens het gebruik van uw OV-chipkaart bij Breng, kunt u vergoeding, ofwel restitutie, aanvragen.

Klik op de link voor meer info. Restitutie